Er groeit iets moois bij AdvocatenvanOranje….

Wil je deel uitmaken van een groeiend netwerk van advocaten waar kennisdeling, sparren, gunning en eigen identiteit van groot belang zijn? Werken in een moderne en sfeervolle werkomgeving waar je zelf invulling aan je vak geeft? Die mogelijkheid is er bij AdvocatenvanOranje.

        ‘Ondernemerschap bij AdvocatenvanOranje betekent voor mij dat ik mijn eigen tijden, werkplek, afspraken en targets kan bepalen. Hierdoor kan ik flexibel werken en op mijn eigen manier, lange termijn relaties opbouwen met mijn cliënten. Onderling is er een gelijkwaardige, ontspannen sfeer.’   Sander Petit, Advocaat & ondernemer bij AdvocatenvanOranje

AdvocatenvanOranje wordt gevormd door zelfstandige advocaten, die onder de naam AdvocatenvanOranje ieder hun eigen vak uitoefenen. Iedere advocaat is zelf ondernemer, en profiteert van de bundeling van kennis en kunde. Iedere advocaat contracteert en werkt op persoonlijke titel, en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke handelsnaam, huisstijl, faciliteiten, netwerk etc.

      ‘Na 10 jaar als eenpitter ben ik, als zelfstandig ondernemer, recent bij AdvocatenvanOranje ingestapt. Ik ervaar nu al een stuk synergie in de contacten met mijn collega’s. Daarnaast geeft de fijne werkplek met veel faciliteiten mij enorm veel energie.’     Jacqueline Caro, Advocaat & ondernemer bij AdvocatenvanOranje

AdvocatenvanOranje heeft een bijzonder en eigenzinnig groeiplan. Naast een hip en modern kantoor en een opvallende uitstraling, willen we ook snel groeien naar een stevig middelgroot advocatenkantoor, en hebben we een aantal specifieke doelen op het oog. Zo willen we vooraan lopen in acquisitie via internet en andere kanalen.  Nieuwsgierig? Laat het ons weten, dan onderzoeken we samen de kernvraag: Passen wij bij jou en pas jij bij ons?

       ‘Voor mij is ondernemersvrijheid een hoog goed. Iedere advocaat kan hier volledig op zijn eigen manier zijn praktijk draaien, en toch zie je dat we elkaar opzoeken voor het delen van kennis, sparren over een zaak of gewoon voor de gezelligheid.’  Carel Erasmus, Advocaat en oprichter van AdvocatenvanOranje

Wij staan open voor zowel advocaten die al op zelfstandige basis een praktijk draaien (eenpitters, advocaten in een maatschap etc.), als advocaten die overwegen de stap naar zelfstandigheid te zetten. Ben je nog in loondienst maar wil je zelfstandigheid? Wij helpen je met de start van je eigen praktijk! Van briefpapier tot website, van acquisitie tot derdenrekening, wij nemen de grootste zorgen voor je weg en geven je een kickstart naar het advocaat-ondernemerschap.

      ‘Begin 2016 zijn we van start gegaan. In 2018 hebben we door de snelle groei onze kantoorruimte al moeten verdubbelen. We verwachten binnen drie jaar met 15 advocaten te zijn.’ Carel Erasmus, Advocaat en oprichter van AdvocatenvanOranje

Wij richten ons hoofdzakelijk op ondernemers, maar ook particulieren worden door ons bediend. Diverse rechtsgebieden zijn mogelijk.

In 2019 krijgen we ook plaats voor advocaat-stagiaires. Niet in loondienst maar uitsluitend als stagiair-ondernemer.

‘Geweldige werkplek’

Foto_bar

Bij binnenkomst loop je gelijk tegen de Johnnyriver-bar aan, waar de barristo en gastheer van ‘Johnnyriver’ iedereen met een vrolijke glimlach welkom heet en de lekkerste koffie bereidt. Op de begane grond vind je altijd wel andere ondernemers en collega’s, voor een praatje, een broodje of zelfs een potje poolen aan de pooltafel. Ook zijn er genoeg tafels en comfortabele banken om even te bellen, je klanten te ontvangen etc. AdvocatenvanOranje bevindt zich op de tweede verdieping. Daar heeft onze styliste een geweldige sfeer weten te creëren: kamers met volledig glazen wanden, werkplekken en flexplekken, en als de ‘oranje draad’ in onze organisatie zie je er veel bijzondere elementen en verwijzingen naar de Soldaat van Oranje, onze grote inspirator Erik Hazelhoff Roelfzema.

‘Elke advocaat zijn eigen kamer, volledig ingericht en verzorgd’

Header-01

Alle advocaten hebben hun eigen kamer. Wij geloven in de ‘synergie van glas’… alle kamers hebben glazen wanden: zo kan iedereen zich goed concentreren, maar heb je toch zicht op en contact met je collega’s. Daarnaast hebben we veel extra ruimte, zoals een vergaderkamer, een koffietafel, een bar etc.  In het pand zijn er nog eens diverse vergaderzalen en flexplekken ter beschikking.

‘Een naam om trots op te zijn’

Onze naam is opvallend, goed te onthouden en staat voor de kernwaarden waar de Soldaat van Oranje voor streed: rechtvaardigheid, doorzettingsvermogen, en… nooit bang zijn voor het avontuur.

‘Ondernemersvrijheid en leuke collega’s’

Bij AdvocatenvanOranje werken ervaren advocaten, die meer in hun mars hebben dan alleen maar procederen en de wet bestuderen. Wij werken zelfstandig, maar vinden het belangrijk om leuke mensen om ons heen te hebben.

Bij ons geen verplichte kantoorvergaderingen, maar wel collega’s waar je even mee kan sparren, een kop koffie drinken, en als het zo uitkomt een borrel aan de bar.

Bij de groei van ons kantoor kijken we goed wie we binnenhalen. De onderlinge klik is immers, ook al werken we allemaal onafhankelijk, erg belangrijk. Een gesprek met een externe HR-coach kan deel uit maken van onze kennismakingsprocedure.

‘Hoog in Google, slim in acquisitie’

Zoek eens op ‘advocaat en mkb’, of ‘advocaat en ZZP’ en je ziet dat we al aardig vindbaar zijn op internet. Maar dat kan altijd beter. Daarom besteden we veel aandacht aan internetmarketing en acquisitie. Periodiek kan je vrijblijvend aanschuiven als onze SEO-specialist langskomt, die ons traint en helpt om gevonden te worden. Maar ook op andere gebieden van marketing, acquisitie en positionering  lopen we graag vooraan.

‘Uitstekend bereikbaar met de auto en het ov’

Binnen de Ring A-10 van Amsterdam, op loopafstand van de Rivierenbuurt, de Amstel, en met heel veel parkeerplaatsen voor de deur. En dat voor het unieke tarief van € 0,10 per uur!

We zitten letterlijk aan de laatste 100 meter van de A2, voordat deze eindigt in de Rivierenbuurt. Het nieuwe Van der Valkhotel staat aan de ene kant, metrohalte OverAmstel ligt aan de andere kant.

Interesse? Maak een koffie-afspraak of kom een keer vrijblijvend een dagje ‘werken op proef’! Bel of mail naar Carel Erasmus via info@advocatenvanoranje.nl of 06-19945732

.

Onze specialisten

carel erasmus advocaat irma van der vorst John van Loo
SanderPetit advocaat advocaat Evy Panneflek jaqcueline_caro