De horeca verzuipt! Meer dan 65.000 bedrijven in Nederland worden extreem hard geraakt door de Corona maatregelen. Restaurants en café’s moeten op slot blijven, terwijl andere bedrijfstakken het geluk hebben open te blijven en omzet kunnen blijven maken. Dit kan en mag zo niet langer! Laten we solidair zijn met deze ongekend hard getroffen sector. Wij staan achter het ultimatum van de horeca ondernemers die het niet langer pikken. Horeca moet weer open met strikte naleving van Corona regels. Want zonder omzetcompensatie kunnen duizenden bedrijven niet overleven.

Wat kunnen wij doen? We zien dat rechters steeds vaker een beroep op de Corona crisis honoreren. Bijvoorbeeld bij een verzoek om huurverlaging of opschorting, of bij het openbreken van bestaande contracten. De horeca advocaten van AdvocatenvanOranje willen de horeca graag helpen om te overleven. Alle horeca ondernemers die nu juridische hulp nodig hebben als gevolg van de Corona-maatregelen, bieden wij een halvering van de tarieven, en het eerste uur gratis advies en bijstand. En waar mogelijk maken we op resultaat gebaseerde afspraken. We kunnen helpen bij het aanvechten van boetes of bestuurlijke dwang, bij het aanvragen van huurverlaging of huuropschorting, of bij het openbreken van bestaande contracten.

We roepen anderen op ook de horeca tegemoet te komen. Help de horeca en voorkom alsmaar oplopende schulden en faillissementen in deze mooie bedrijfstak, die net als wij hard willen werken maar het nu niet mogen!

Ben je horeca ondernemer en is de nood hoog? Bel of mail AdvocatenvanOranje. Het eerste uur is gratis, en onze #horecakorting is tijdelijk 50 %.

Carel Erasmus en Errol Opering

tel: 020-2109009

email: info@advocatenvanoranje.nl