Letselschaderecht
Restaurant contact
Marieke Jansen

Marieke Jansen

Meer over Marieke
Marieke Jansen is advocaat…
  • Marieke Jansen heeft 25 jaar+ ervaring als advocaat. Sinds haar be√ędiging in 1995 is zij altijd werkzaam geweest in de civiele procespraktijk. Marieke houdt zich bezig met overeenkomsten- en verbintenissenrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, hippisch recht, en letselschade.
LinkedIn:
Sinem Bulut

Sinem Bulut

Meer over Sinem
Sinem Bulut is een advocaat…
  • Sinem Bulut is advocaat sinds 2013. Sinem voert een civiele praktijk en richt zich op de geschillen betreffende de onderneming, contracten, schade en aansprakelijkheid, waaronder ook letselschade zaken. Diverse Nederlandse en Turkse ondernemers behoren tot haar klantenkring.
    Zij is een bevlogen jurist met passie voor haar werk. Haar motto is uitstekende dienstverlening en duurzame relaties. Daarom is investering in kennis en relaties voor haar vanzelfsprekend.
    In haar vrije tijd is zij graag met haar gezin en houdt zij van reizen en koken. Sinem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten verbintenissenrecht als specialisatie geregistreerd. Deze registratie brengt mee dat zij elk jaar, volgens de normen van de Orde van Advocaten, de opleidingspunten moet behalen op het geregistreerd rechtsgebied. NB: Al onze advocaten zijn zelfstandig optredende advocaten en contracteren middels hun eigen onderneming. De advocaten delen de faciliteiten van het kantoor en maken gebruik van de handelsnaam AdvocatenvanOranje. mr S. Bulut kan geen derdengelden ontvangen omdat zij geen stichting derdengelden aanhoudt.
LinkedIn:

Contactgegevens

AdvocatenvanOranje

Adres: Joan Muyskenweg 128 1114 AN Amsterdam. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid. Letterlijk aan de laatste honderd meter van de A2, vlak naast het Van der Valk-hotel en op loopafstand van metrohalte OverAmstel. NB desgewenst zijn wij ook bereikbaar via Skype of Facetime.