Spreekuur non-conformiteit paard

application-form

Gratis juridisch advies non-conformiteit paard (overeenkomsten-/verbintenissenrecht)

Telefonisch spreekuur advocatenkantoor AdvocatenvanOranje

Elke woensdagochtend van 11.00 uur tot 12.00 uur:
voor kopers en verkopers

Gratis advies over non-conformiteit en verborgen gebreken van paarden van onze hippisch advocaat? Onze hippisch specialist mr. Marieke Jansen houdt elke woensdagochtend een gratis telefonisch spreekuur, waar zij kopers en verkopers van paarden kort juridisch advies geeft.

Vragen non-conformiteit paard voor kopers en verkopers

Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over non-conformiteit en verborgen gebreken van paarden, bedrog, dwaling, consumentenkoop, contractenrecht, internationaal recht, enz. Mr. Jansen is 12+ jaar specialist hippisch recht en heeft 25+ jaar proceservaring. Zij is bekend met (de werkwijze van) de belangrijkste hippisch advocaten in Nederland. Uw hulpvraag of andere vragen over verborgen gebreken van paarden kunt u vrijblijvend met mr. Jansen bespreken. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn voor u dus geen kosten verbonden.

Advies voor kopers en verkopers

Het spreekuur verborgen gebreken van paarden met gratis juridisch advies is bedoeld voor zowel kopers als verkopers van paarden.

Hoe werkt het?

U kunt een afspraak maken voor dit juridisch spreekuur, door te klikken op de onderstaande button. U krijgt dan een formulier te zien waar u uw naam en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent, kunt invullen. Ook vragen wij u in een paar zinnen alvast uw vraag te beschrijven. Tijdens het spreekuur wordt u dan gebeld door mr. Jansen. U hoeft dus niet zelf te bellen, alleen telefonisch beschikbaar te zijn gedurende het spreekuur.