Strafrecht

application-form

Strafrecht

Problemen met Justitie of andere overheidsinstellingen? Neem contact met ons op. Dan kunnen we er samen over praten en uw kansen inschatten.

In het strafrecht krijgt u te maken met politie en justitie. U wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit: een verkeersovertreding, diefstal of vergrijpen die strafbaar zijn gesteld in de Wet op de Economische Delicten (WED). Wilt u zich laten bijstaan door een advocaat? Of bent u slachtoffer van een misdrijf en wilt u een schadevergoeding? Mr. Errol Opering kan u hierbij behulpzaam zijn. 

Naast particulieren staat hij ook bedrijven en hun functionarissen bij die te maken krijgen met het economisch strafrecht. Bijvoorbeeld bij verdenkingen van overtredingen van de wet Dieren, de Wet op de Kansspelen, Telecommunicatiewet, de wet Milieubeheer, de wet natuurbescherming en de Luchtvaartwet.

Als uw advocaat kan hij het strafdossier opvragen en kan worden bekeken wat daarin is opgenomen. Vervolgens bespreekt hij met u de mogelijkheden om een eventuele strafzaak goed door te komen.

Bel 020-2109009 of 06- 38338602 en vraag naar Errol .

Maak nu een afspraak

 


020 210 90 09

of


mail ons

Onze specialisten

Rein Eilers