Deze functie is inmiddels vervuld!

AdvocatenvanOranje zoekt een juridisch medewerker die de ambitie heeft om advocaat te worden. Je gaat werken in de algemene civiele praktijk. Onze cliënten zijn voor het merendeel ondernemers. De rechtsgebieden zijn divers, maar de kern ligt op het gebied van het contractenrecht en aansprakelijkheid, arbeidsrecht, handelsrecht en waar mogelijk Intellectuele Eigendom, consumentenrecht, internetrecht en overige rechtsgebieden.

AdvocatenvanOranje is een modern en vernieuwend advocatenkantoor, waar advocaten zelfstandig werken vanuit een hippe locatie binnen de Ring Amsterdam. Momenteel werken er zeven advocaten, ieder met zijn of haar eigen specialisaties. Op termijn willen we doorgroeien naar circa 15 advocaten.

Je start als juridisch medewerker, zodat we wederzijds kunnen verkennen of er een goede match is voor de toekomst. Bij gebleken geschiktheid kun je instromen bij de opleiding van de Orde van Advocaten, en als advocaat-stagiair bij ons aan de slag.

We zoeken een M/V met de volgende eigenschappen:

  • Afgeronde WO-opleiding met voor onze rechtsgebieden relevante vakken
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Juridisch goed en secuur, communicatief sterk
  • Woonachtig in de Randstad

Wij bieden een leuke werkplek met veel ruimte voor zelfstandigheid en snelle groei. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij de richtlijnen van de Orde van Advocaten.

VERVULD, u kunt niet meer reageren