Je werkt mee in de praktijk van de advocaten van AdvocatenvanOranje in Amsterdam. Ons kantoor telt momenteel zeven advocaten die op verschillende rechtsgebieden actief zijn. Er wordt gewerkt voor zowel bedrijven als particulieren. Afhankelijk van je interesses kan het accent liggen op het contractenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, personen en familierecht, intellectueel eigendom e.d.

De werkzaamheden van de stagiair(e) zijn gevarieerd en uitdagend. Je krijgt waar mogelijk het voortraject in uiteenlopende zaken. Van het opstellen van contracten, algemene voorwaarden en correspondentie tot advies aan de client. Jij schrijft het concept, denkt na over de strategie per dossier, en geeft je feedback aan de advocaat. Jurisprudentie onderzoek en het verstrekken van legal opinions behoren eveneens tot de taken.

Voor de nieuwe generatie advocaten is kennis van marketing en acquisitie onontbeerlijk. De stage behelst dan ook, naast het juridische deel, diverse taken op het gebied van marketing. Je werkt mee aan de groei van de websites, bijvoorbeeld door het schrijven van blogs of kennispagina’s.

Het kantoor is op zoek naar een stagiair(e) met de volgende eigenschappen:

  • Bijna afgestudeerd of afgestudeerd universitair jurist
  • Kennis van diverse bij ons aanwezige rechtsgebieden
  • Ambitieus, leergierig, communicatief sterk
  • Woonachtig in omgeving Amsterdam

De stage biedt vooral meerwaarde voor de juristen die overwegen advocaat te worden. De vakinhoudelijke en commerciële kennis die wordt opgedaan biedt een waardevolle investering voor toekomstige sollicitaties.

De stage behelst ten minste twee dagen per week, in overleg te bepalen. Duur van de stage is minimaal vijf maanden. Er geldt een stagevergoeding.

Ons kantoor is gevestigd binnen de Ring A-10, vlakbij metrohalte Over-Amstel.

Sollicitaties met CV zijn welkom: opering@advocatenvanoranje.nl. Meer informatie bij Errol Opering, tel 020-2109009

ERROL OPERING

ERROL OPERING

Advocaat

Errol Opering is een betrokken en doelgerichte advocaat. Hij hanteert een no-nonsense aanpak. Hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor (horeca)ondernemers en particulieren in uiteenlopende zaken