Selecteer een pagina
Horeca advocaten
Restaurant contact
Carel Erasmus

Carel Erasmus

Meer over Carel
Carel Erasmus is advocaat…
  • Carel Erasmus is advocaat sinds 2012. Carel is een gedreven ondernemer-advocaat die al van kinds af aan met horeca is opgegroeid. Van de strandpaviljoens in Scheveningen tot manager van eetcafé De Hooijkist in Leiden, als bijbaan naast zijn studie rechten. Carel heeft oog voor detail, en herkent al snel de sterke en zwakke punten van een horeca-zaak. Carelheeft de afgelopen jaren als advocaat vele ondernemers en start ups van restaurants, catering en café’s geholpen met hun juridische vragen en problemen. Vragen over de rechtsvorm, over samenwerkingscontracten, flexwerkers, merk- en handelsnaamgeschillen.
LinkedIn:
ERROL OPERING

ERROL OPERING

Meer over Errol
Errol Opering is een betrokken en…
  • Errol Opering is een betrokken en doelgerichte advocaat gespecialiseerd in het horecarecht. Hij hanteert een no-nonsense aanpak. Hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor horecaondernemers in uiteenlopende zaken. Errol werkte naast zijn studie rechten als toezichthouder voor de Rijksoverheid op het gebied van de Drank- en Horecawet. Ondanks zijn toezichthoudende taak was hij toen, als nu ook, een graag geziene gast in de Horeca.
    Na de afronding van zijn studie rechten heeft hij voor verschillende gemeenten gewerkt. Errol adviseert gemeenten nog regelmatig op complexe juridische vraagstukken. Naast zijn horeca gerelateerde bestuursrechtelijk ervaring, heeft Errol zich eveneens verdiept in juridische kwesties, waar veel horecabedrijven mee te maken krijgen, zoals het arbeidsrecht en huurrecht, en vragen over vergunningen, handhavingsbesluiten, arbeidscontracten, ontslag, huurcontracten, indeplaatsstellingsovereenkomsten.
LinkedIn:

Contactgegevens

AdvocatenvanOranje

Adres: Joan Muyskenweg 221096 CJ AmsterdamOns kantoor is uitstekend bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid. Letterlijk aan de laatste honderd meter van de A2, vlak naast het Van der Valk-hotel en op loopafstand van metrohalte OverAmstel. NB desgewenst zijn wij ook bereikbaar via Skype of Facetime.