Spreekuur Letselschaderecht

application-form

Gratis juridisch advies letselschaderecht (aansprakelijkheid/schadevergoeding)

Telefonisch spreekuur advocatenkantoor AdvocatenvanOranje

Elke dinsdag- en donderdagochtend van 11.00 – 12.00 uur:
uitsluitend voor slachtoffers

Gratis advies over letselschaderecht van onze advocaten? Onze letselschaderecht specialisten mr. Sinem Bulut en mr. Marieke Jansen houden elke dinsdag- en donderdagochtend een gratis telefonisch spreekuur, waar zij letselschadeslachtoffers juridisch advies geven.

Vragen letselschaderecht voor slachtoffers

Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over aansprakelijkheid in het verkeer, aansprakelijkheid van de gemeente of overheid, werkgeversaansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid, aansprakelijkheid van paarden- en hondenbezitters, evt. schadevergoedingsverplichtingen enz. Onze advocaten zijn letselschadespecialisten met jarenlange (proces)ervaring. Zij bespreken met u vrijblijvend uw hulpvraag of andere vragen op het gebied van letselschaderecht. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn voor u dus geen kosten verbonden.

Advies voor letselschadeslachtoffers

Het spreekuur letselschaderecht met gratis juridisch advies is uitsluitend bedoeld voor slachtoffers en hun familie, en niet voor schadeveroorzakers en hun verzekeraars.

Hoe werkt het?

U kunt een afspraak maken voor dit juridisch spreekuur, door te klikken op de onderstaande button. U krijgt dan een formulier te zien waar u uw naam en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent, kunt invullen. Ook vragen wij u in een paar zinnen alvast uw vraag te beschrijven. Tijdens het spreekuur wordt u dan gebeld door een van onze advocaten. u hoeft dus niet zelf te bellen, alleen telefonisch beschikbaar te zijn gedurende het spreekuur.