Spreekuur Arbeidsrecht

application-form

Gratis juridisch advies arbeidsrecht / telefonisch spreekuur advocatenkantoor AdvocatenvanOranje

Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur:

voor werkgever en werknemer

Onze arbeidsrechtspecialisten houden elke dinsdag- en donderdagmiddag een gratis telefonisch spreekuur, waar zij werkgevers/ondernemers en particulieren kort juridisch advies geven.

Vragen arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers

Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over arbeidscontracten, salaris, reorganisaties, UWV, ontslag, arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid etc. Onze advocaten zijn arbeidsrechtspecialisten met jarenlange (proces)ervaring. Zij bespreken met u vrijblijvend uw hulpvraag of andere vragen over arbeidsrecht. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn voor u dus geen kosten verbonden.

Advies voor werkgevers en werknemers

Het spreekuur arbeidsrecht met gratis jurdisch advies is bedoeld voor zowel werkgevers/ondernemers als particulieren.

Hoe werkt het?

U kunt een afspraak maken voor dit juridisch spreekuur, door te klikken op de onderstaande button. U krijgt dan een formulier te zien waar u uw naam en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent, kunt invullen. Ook vragen wij u in een paar zinnen alvast uw vraag te beschrijven. Tijdens het spreekuur wordt u dan gebeld door een van onze advocaten; u hoeft dus niet zelf te bellen, alleen telefonisch beschikbaar te zijn gedurende het spreekuur.