Spreekuur Bestuursrecht

application-form

Gratis juridisch advies Bestuursrecht (Vergunningen / Handhaving / Burenrecht)

Telefonisch spreekuur advocatenkantoor AdvocatenvanOranje

Elke woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur:
voor ondernemers en particulieren

Gratis advies over bestuursrecht door onze advocaten? Onze bestuursrecht specialist mr. Errol Opering  houdt elke woensdagmiddag een gratis telefonisch spreekuur, waar hij ondernemers en particulieren juridisch advies ge. Tijdens dit wekelijkse advocatenspreekuur kunt u uw juridisch probleem, vraag of conflict met de overheid voorleggen.

Vragen bestuursrecht voor ondernemers en particulieren

Wij geven tijdens het spreekuur antwoord op vragen over handhaving, dwangsombesluiten, een (afwijzing) aanvraag voor een vergunning, WOB-verzoeken, kapvergunning, bezwaar maken, wat u kunt doen tegen de bouwvergunning van uw buren etc. De advocaten van ons spreekuur zijn bestuursrechtspecialisten met jarenlange (proces)ervaring. Zij bespreken met u vrijblijvend uw hulpvraag of andere vragen op het gebied van bestuursrecht. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn voor u dus geen kosten verbonden.

Advies voor werkgevers en werknemers

Het spreekuur bestuursrecht met gratis jurdisch advies is bedoeld voor zowel ondernemers als particulieren.

Hoe werkt het?

U kunt een afspraak maken voor dit juridisch spreekuur, door te klikken op de onderstaande button. U krijgt dan een formulier te zien waar u uw naam en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent, kunt invullen. Ook vragen wij u in een paar zinnen alvast uw vraag te beschrijven. Tijdens het spreekuur wordt u dan gebeld door een van onze advocaten. U hoeft dus niet zelf te bellen, alleen telefonisch beschikbaar te zijn gedurende het spreekuur.